Serafina Thairi

Redovisningskonsult

Hej,

Jag heter Serafina Tahiri och jobbar som redovisningskonsult på Credité. När jag är ledig älskar jag att resa, läsa böcker och umgås med nära och kära. Vill du prata resor, löpande bokföring eller hur du gör din fakturering så enkelt och smidigt som möjligt? Hör då av dig till mig på 08-425 12 214.

serafina.tahiri@credite.se08-425 12 214

Petra Sturesson

Redovisningskonsult

Hej!

Det här är Petra Sturesson och jag arbetar som redovisningskonsult på Credité. På min fritid löptränar jag till nya lopp som jag spontananmäler till, eller bara hänger med vänner, äter och dricker gott. Vill du ha hjälp med löpande bokföring, månadsbokslut, deklarationer, eller varför inte ett restaurangtips?  Hör av dig på 08-425 12 210!

petra.sturesson@credite.se08-425 12 210

Jessica Andersson

Senior redovisningskonsult

Hej!

Jessica Andersson här! Jag jobbar som redovisningskonsult på Credité. Hör gärna av er till mig om ni vill ha hjälp med er redovisning. Jag jobbar både med bokföring och vår onboardingprocess där jag hanterar den tekniska implementeringen av nya kunder. Fritiden tillbringar jag i skärgården, påtandes i trädgården med nära och kära. Hoppas vi hörs på 08- 425 122 04!

jessica.andersson@credite.se08- 425 122 04

Sara Berg

Redovisningskonsult

Hej!

Sara Berg heter jag och jobbar som redovisningskonsult. Jag jobbar med löpande redovisning, kundreskontra, leverantörsreskontra, balansavstämning, deklarationer och rådgivning. Jag har alltid haft en passion för att resa och mina fritidssysslor är träning och promenader med min hund. Hör gärna av dig till mig på 08-425 12 215 om du vill ha hjälp med ditt företags redovisning!

sara.berg@credite.se08- 425 122 15

Sara Åkesson

Senior redovisningskonsult

Hej!

Jag heter Sara Åkesson och arbetar som senior redovisningskonsult på Credité. Jag arbetar med rådgivning, rapportering och uppföljning. Mina intressen är klättring, matlagning och mina underbara små flickor och familj! Vill du effektivisera ditt företags rapportering eller snacka klättring, är du varmt välkommen att höra av dig på 08- 425 12 209!

sara.akesson@credite.se08-425 12 209

Åsa Norbeck

Senior redovisningskonsult

Hej!

Mitt namn är Åsa Norbeck och jag är senior redovisningskonsult. Min vardag på Credité består av bokslut, rapportering, årsredovisningar och rådgivning. När jag inte jobbar gillar jag att umgås med vänner & familj, gå långpromenader och resa. Behöver du hjälp att förstå dina siffror? Hör då av dig till mig på 08- 425 122 03!

asa.norbeck@credite.se08-425 122 03

Karin Pantzar

Lönekonsult

Hej!

Mitt namn är Karin Pantzar och jag arbetar som lönekonsult på Credité. Jag ansvarar för hela löneprocessen för flertalet kunder inom olika branscher. Jag har en passion för löpning och söker ständigt efter nya tävlingar att utmana mig med. Utmana mig gärna på löneområdet genom att höra av dig med frågor och funderingar på 08-425 12 207

karin.pantzar@credite.se08-425 12 207

Tove Andervass

Delägare/gruppchef/senior lönekonsult

Hej!

Mitt namn är Tove Andervass. Jag är delägare, gruppchef och senior lönekonsult. Jag startar upp nya löneuppdrag, arbetar med egna kunder och leder mitt team på Credité. Förutom min passion för lön älskar jag att hänga med min familj och att resa till nya platser i världen. Lockas av stora och små äventyr! Vill du haka på äventyret med Credité, ring mig på 08-425 122 02!

tove.andervass@credite.se08-425 122 02

Linn Andervass

Senior lönekonsult

Hej!

Mitt namn är Linn Andervass och jag arbetar som senior lönekonsult på Credité. Jag arbetar med hela löneprocessen, rapportering och rådgivning. På min fritid gillar att vara ute på äventyr med min familj, äta god mat, resa mm. Behöver du stöd i löneprocessen eller behöver du tex hjälp med att tolka ett avtal, då får du gärna ringa mig på 08-425 12 206!

linn.andervass@credite.se08-425 12 206

Michaela Blücher

Senior redovisningskonsult

Hej!

Det här är Michaela Blücher på Credité Consulting! Vill du prata redovisning, mode eller resor då har du kommit rätt! Jag har lång erfarenhet av allt från enmansbolag till större koncerner. I min roll som senior redovisningskonsult så är mitt fokus rapportering och att hjälpa dig som kund att förstå dina siffror. Har du någon fundering kring din resultatrapport, slå gärna mig en signal på 08-425 12 208 så reder vi ut det!

michaela.blucher@credite.se08-425 12 208

Lina Höglund

Delägare/gruppchef/senior redovisningskonsult

Hej!

Lina Höglund, en av grundarna till Credité här! Idag är jag, förutom delägare, även gruppchef och senior redovisningskonsult. I min vardag hjälper jag våra kunder med analys av siffror, jag utbildar i affärssystemet 24SevenOffice och leder mitt team. Min fritid spenderar jag gärna med nära och kära, på gymmet eller med en bra bok.  Behöver du hjälp med din redovisning eller någon som utbildar i 24SevenOffice, ta då kontakt med mig på 08-425 122 01!

lina.hoglund@credite.se08-425 122 01

Sofi Haglund

Senior redovisningskonsult

Hej!

Det här är Sofi Haglund! Jag arbetar som senior redovisningskonsult på Credité. Jag har lång erfarenhet från storbolag, men jobbar nu främst med bokslut & rapportering i mindre bolag. Spenderar all fritid i stallet med min häst. Delar du mitt intresse för hästar eller behöver du hjälp med din rapportering, hör då av dig till mig på 08-425 12 205!

sofi.haglund@credite.se08-425 12 205

Esmeray Serpoushan

Lönekonsult

Hej!

Jag heter Esmeray Serpoushan och jag jobbar som lönekonsult på Credité. Jag har hand om lönerna i små som stora kunder, både inhouse och ute hos kund i deras verksamheter. Min största intresse i livet är att spendera tid med min familj och vänner. Vill du ha hjälp med ditt företags löner, slå mig gärna en signal på 08-425 12 214!

esmeray.serpoushan@credite.se08- 425 122 13

Erica Bergman

Lönekonsult

Hej!

Mitt namn är Erica Bergman. I rollen som lönekonsult ansvarar jag för hela löneprocessen för flertalet kunder inom olika branscher. Jag hanterar även Credités sociala medier. Mina stora intressen i livet är inredning och mat. Kontakta gärna mig på 08-425 12 212 om ditt företag vill ha hjälp med sin lönehantering!

erica.bergman@credite.se08-425 12 212

Caroline Hassel

VD

Hej!

Mitt namn är Caroline och jag är VD på Credité. Att få leda ett företag i förändring och utveckling är det roligaste som finns! Att dessutom få tillgång till den senaste tekniken i kombination med fantastiska kollegor gör det roligt att komma till jobbet varje dag. Är du intresserad av att veta mer om hur Credité arbetar och vad vi kan erbjuda dig är du varmt välkommen att slå mig en signal på 08-425 12 211. Vi hörs!

caroline.hassel@credite.se08-425 122 11

Vi på Credité

Credité startades 2012 av två kvinnliga entreprenörer med erfarenhet från redovisningsbranschen. De hade en starkt tro på sig sig själva och sin idé. De skulle erbjuda molnbaserade redovisningstjänster genom personligt bemötande, en Lite roligare redovisningsbyrå helt enkelt.

2018 blev partnern och affärssystemsleverantören 24SevenOffice ägare i Credité. Credité tog då steget vidare inom digitalisering, automatisering och AI. 

Idag kan vi på Credité erbjuda över 200 kunder siffror i realtid genom digitaliserade och automatiserade processer. Det hjälper kunderna att fatta snabba beslut i en värld som förändras ännu snabbare.

Det är när vi arbetar med digitalisering och automatisering vi kan erbjuda kunderna personligt bemötande. Och det står våra fantastiska medarbetare på Credité för!

Medarbetarna på Credité arbetar tillsammans i team. Det skapar gemenskap och trygghet. Varje unik medarbetare kan i teamet dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter för bidra till ett starkare team och Credités utveckling i stort. En inspirerande miljö i förändring! 

Credité är en personlig redovisningsbyrå i en digital miljö. Hos oss får kunderna koll på läget och erbjuds en enklare vardag i molnet!

Credité är ett seriöst företag som tar sina åtaganden på allvar, ger återkoppling och initierar utveckling. Credités medarbetare är professionella, snabba och pålitliga.

Heli Lindström
Rektor och förskolechef
Sverigefinska skolan I Stockholm AB

Boka in ett möte

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss.

Jag har läst och förstått hur Credite Consulting lagrar och behandlar mina personuppgifter.

Se vår Integritetspolicy.

Tack! Din ansökan har mottagits!
Något gick fel. Försök igen.