Total kontroll med en komplett ekonomitjänst

Hos Credité får du en trygg helhetslösning för företagets ekonomi- och lönehantering. Vi erbjuder alla våra kunder ett team bestående av kompetenser inom redovisning, lön och rådgivning.

Som kund innebär det ökad trygghet, snabbare leverans och tillgång till specialistkompetens. Genom att använda den senaste tekniken såsom AI och automatisering i molnet kan vi arbeta med siffror i realtid, vilket gör det möjligt för dig som kund följa och styra din verksamhet just nu.
Be om offert

Låt oss och tekniken göra jobbet!

  • Dina leverantörsfakturor hamnar direkt i affärssystemet och med vår app godkänner du enkelt fakturorna. Vi tar hand om resten!
  • Kvitton och utlägg fotas i appen och kan direkt hanteras av oss.
  • Fakturera dina kunder på ett enkelt och smidigt sätt.
  • Ladda enkelt upp löneunderlagen i affärssystemet.
  • Vid frågor finns ett helt team redo att svara!

Löpande bokföring

För att du som kund ska kunna följa din ekonomi i realtid hjälper vi dig att ställa om. Vi ser till att dina leverantörsfakturor kommer direkt till affärssystemet. Det enda du behöver göra är att attestera dem i vår app.
Resten sköter vi!

Övriga underlag fotas enkelt i appen för direkt uppladdning i affärssystemet.

Antingen fakturerar du själv eller så överlåter du jobbet till oss!

Rapportering

Efter avslutad månad skickar vi en balans- och resultatrapport till dig med kommentarer kring rapporterna för att du ska förstå dina siffror. 

Har du funderingar kring dessa hör du av dig till din redovisningskonsult i teamet.

Har företaget behov av en mer avancerad rapporteringslösning sätter vi naturligtvis upp det!

Deklaration

Vi blir ditt deklarationsombud och håller koll på när dina deklarationer, såsom moms, arbetsgivaravgifter, periodisk sammanställning och övrig rapportering ska skickas in till Skatteverket.

Vi  hjälper dig även med ditt företags inkomstdeklaration samt delägardeklaration (K10).

Bokslut

Inför arbetet med årsbokslutet träffar du ditt team för att summera året som varit. Vi går igenom årets siffror och stöttar dig i beslut för maximera resultat och utdelning. 

I teamet finns din redovisningskonsult redo att starta arbetet med årsbokslut, årsredovisning, inkomstdeklaration och delägardeklaration (K10) så snart vi passerat årsskiftet. Snabbt och enkelt med aktuella siffror!

Lönehantering

Anställda tidrapporterar digitalt och du laddar enkelt upp övriga underlag som ska tas med i lönekörningen, sedan sköter vi resten!

Löneteamet färdigställer lönerna och säkerställer att de blir korrekta genom att ständigt vara uppdaterade på lagar, regler, kollektivavtal och företagspolicies.

När du som kund godkänt lönerna skickas de för betalning och lönespecifikationen laddas upp i appen.

Rådgivning

Hos Credité får du ställa alla frågor, stora som små. Vi svarar på dina frågor och hjälper dig att förstå dina siffror. När du förstår siffrorna kan du fatta beslut enklare och snabbare. Det ger dig möjlighet att styra din verksamhet i rätt riktning. 

Som kund hos Credité guidar vi dig i hur du maximerar ditt resultat, hjälper dig med skatteplanering och andra frågor som står i fokus för just din verksamhet.

Boka in ett möte

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss.

Jag har läst och förstått hur Credité lagrar och behandlar mina personuppgifter.

Se vår Integritetspolicy.

Tack! Din ansökan har mottagits!
Något gick fel. Försök igen.