Redovisning, lön och rådgivning till fast pris

Som kund hos Credité får du en trygg helhetslösning för företagets ekonomi- och lönehantering.

Alla kunder erbjuds ett team bestående av kompetenser inom redovisning, lön och rådgivning. Det ger en ökad trygghet, service och snabbare leverans.

Genom att använda den senaste tekniken såsom AI och automatisering i molnet kan vi arbeta med siffror i realtid, vilket gör det möjligt för dig som kund följa och styra din verksamhet här och nu. 

När du väljer vår lösning erbjuds du ett fast pris. Det innebär att att du som kund får kostnadskontroll. Fokus för oss blir det resultat och mervärde vi skapar för dig som kund.
Välkommen att kontakta oss!

Läs våra kundreferenser

"Vi på ProReNata AB har använt oss av Credité för vår ekonomihantering från det att vi var tre anställda till nu när vi närmar oss 30. Vi har alltid haft goda erfarenheter av Credités noggrannhet, flexibilitet och kompetens!"

Jens Alm
VD
ProReNata AB

“We are a fast growing multinational technology company with a subsidiary in Sweden. Credité have provided multiple services to our Company as it has grown – including monthly reporting, auditor liaison, accounts payable, payroll and all compliance with local tax authorities and the Trade Register. The Credité team have been very responsive, a pleasure to work with and a great resource as we have grown our business.”

Sean Cunningham
Chief Financial Officer
CCT Group

“Samarbetet mellan oss och Credité är en perfekt match😊Vi värdesätter saker som kompetens, service, noggrannhet och flexibilitet – Allt detta, och lite till, får vi månad efter månad av Credité.“

Margitha Remkell
HR- och Kommunikationschef
Scandinavian Biogas Fuels AB

"Jag är egenföretagare och har haft Credité sedan jag startade mitt aktiebolag för fyra år sedan. Ord som beskriver Credité är snabbhet, flexibilitet och hög problemlösningsförmåga. De är bra rådgivare som är pålästa och service minded man känner sig alltid trygg som kund. Är supernöjd med dem och ger dem verkligen mina varmaste rekommendationer!"

Sandra Palm
CEO & Founder
Lynx Head Hunting AB

"Credité är ett seriöst företag som tar sina åtaganden på allvar, ger återkoppling och initierar utveckling. Credités medarbetare är professionella, snabba och pålitliga."

Heli Lindström
Rektor och förskolechef
Sverigefinska skolan I Stockholm AB

"Credité sköter mitt företags ekonomi sen några år tillbaka (både vid transformation från enskilda firman och nu när den är ett aktiebolag). De har hög kompetens och är mycket serviceminded då de återkopplar snabbt med svar på alla mina frågor. Credité sköter min löpande redovisning, skatt/moms och årsbokslut samt övervakar mina investeringar.

Jag kan varmt rekommendera Credité till alla företagare."

Izabela Cierlik
Senior Consultant / Owner
Content and Innovation Consulting

Boka in ett möte

Lämna dina uppgifter så hör vi av oss.

Jag har läst och förstått hur Credité lagrar och behandlar mina personuppgifter.

Se vår Integritetspolicy.

Tack! Din ansökan har mottagits!
Något gick fel. Försök igen.