Din utveckling med Credité

Vill du vara en del av ett framgångsrikt företag i tillväxt? Vill du arbeta med det du brinner för och det du är bäst på? Vill du vara en del av ett team som erbjuder trygghet, glädje och gemenskap? Då har du kommit rätt!

På Credité har du stor möjlighet att påverka företagets utveckling genom ditt engagemang. Du erbjuds att arbeta med spännande, roliga och utmanande arbetsuppgifter. Du blir en del av ett team som hjälper varandra att utvecklas och att utveckla Credité! 

Vill du utvecklas tillsammans med oss?
Klart att du vill och vi väntar på dig!
SE LEDIGA JOBB

Jag tycker om att jobba på Credité för alla härliga kollegor, stödet från ledningen, flexibiliteten, den lättsamma stämningen och att man får chansen att påverka och lägga upp sitt arbete utefter livssituation. Sen självklart vår fantastiska arbetsmiljö!

Linn Andervass
Senior lönekonsult

Det bästa med Credité  är att jag som medarbetare får vara med i resan att utveckla företaget och därmed påverka framtiden. Företaget satsar på sina medarbetare, både karriärmässigt och personlighetsmässigt.

Petra Sturesson
Redovisningskonsult

Det bästa med att arbeta på Credité är alla härliga kollegor! Vi har så otroligt roligt tillsammans, och jag känner alltid att jag har deras stöd och förtroende. Det är också väldigt roligt och speciellt att få vara en del av utvecklingen inom automatisering, och se hur den påverkar allt från mina arbetsuppgifter som lönekonsult till ekonomibranschen i allmänhet.

Erica Bergman
Lönekonsult

Det bästa med att arbeta på Credité är kollegorna, att vara med i utvecklingen med all ny teknik och att vara med i Credités utveckling framåt. Det är en varm stämning och alla bryr sig om varandra. Man kan alltid bolla. Det är kul att jobba med AI!

Jessica Andersson
Senior redovisningskonsult

Det allra bästa med Credité är att varje dag få komma in till fina och fräscha lokaler och träffa alla fantastiska kollegor. Det är såklart även väldigt kul och utmanande att få jobba tillsammans med våra kunder och vara en del av deras verksamhets framgång.

Serafina Tahiri
Redovisningskonsult

Bra att man arbetar nära ledningen och att man har möjlighet att påverka. Stor möjlighet till utveckling inom både system och redovisning. Att som konsult får hjälpa människor framåt till ett lyckat och framgångsrikt företag!  Fina lokaler!

Sara Åkesson
Senior Redovisningskonsult

Bli en del av Credité!

1

Att arbeta med ny teknik är superspännande! Det gör jobbet mycket roligare och ger oss möjlighet att hjälpa våra kunder på bästa sätt!

2

Vi arbetar i team för att hjälpa varandra och för ge våra kunder bästa möjliga service och leverans!

3

Våra medarbetares personligheter, engagemang och drivkraft i vår tillväxtresa är vår allra viktigaste tillgång! Därför erbjuder vi våra medarbetare både roliga och spännande arbetsuppgifter i kombination med en rad förmåner.

Lediga tjänster

RedovisningskonsultStockholm100%