Rådgivning

Rådgivning

Våra redovisningskonsulter har en mängd erfarenhet från att ha arbetat med en variation av olika bolag – allt från entreprenöriella startups till stora koncerner. Detta, i kombination med att vi som bokför ofta får en väldigt bra inblick i företagets ekonomi, gör att vi kan vara till hjälp vid beslut inom företagsutveckling och strategi.

Vi kan alltså inte bara hjälpa till med dagligt ekonomiarbete, utan kan även finnas tillhands när du har frågor och funderingar kring ditt bolags verksamhetsutveckling om till exempel kostnadsbesparingar och effektiviseringar som kan göras. Vid ett samtal med oss hittar vi ofta bra och nya lösningar för dig och ditt företag!

Självklart finns vi även tillhands när företag ska startas, vid övertagande av befintliga bolag, vid fusioner, eller om du eventuellt behöver avsluta ett företag. Kort och gott kan vi säkert hjälpa till oavsett i vilket stadie du och ditt företag befinner er!

Likvidation

Om du behöver hjälp att avveckla ditt AB kan vi hjälpa till. Under likvidationsprocessen finns det ofta många lösa trådar som behöver knytas ihop och regelverk som behöver följas. Bolagsverket ställer dessutom särskilda krav på den person som nomineras till likvidator. Hos oss finns meriterade konsulter med stor erfarenhet av att arbeta med likvidation av AB. Ta en kaffe med oss så kan vi komma fram till en lösning som passar er!