Lön

Att outsourca löner till oss innebär att ditt företag får en trygg extern löneavdelning som har lång erfarenhet och spetskompetens inom löneområdet. Vi håller oss ständigt uppdaterade på nya lagar och regler och använder oss av ett av marknadens ledande system. Genom att lägga er lönehantering hos oss minskas sårbarheten för er som kund eftersom lönerna blir kvalitetssäkrade varje månad med leveranstrygghet och skalbarhet när ni vill växa.

  • Månatliga lönekörningar
  • Bokföringsunderlag
  • Lönestatistik
  • Arbetsgivarintyg
  • Pensionsadministration
  • Årsskiftesrutiner
  • Rådgivning
Månatliga lönekörningar

Har du någon gång försökt göra en lönekörning vet du hur många olika parametrar det finns att hålla koll på. Lönehantering är en konst i sig och det kan därför vara skönt att lägga den i våra konsulters trygga händer för att slippa mycket huvudbry och tid som går från din verksamhet. Vi kan hjälpa till med alla aspekter som innefattas av den månatliga lönekörningen. Vi lönebereder efter underlag från er i form av tid/frånvarorapporter, reseräkningar, körjournaler, förmåner (t.ex. rikskuponger) mm. Underlagen kan komma i pappersform, via mail eller från ett annat försystem som ni valt. Vårt lönearbete sker i löneprogrammet Hogia Lön +. Via Hogia kan vi även erbjuda en användarvänlig tidrapporterings- och reseräkningshantering i deras webbaserade försystem.

Löpande lönehantering

Självklart tar vi även fram bokföringsunderlag som bokföringsorder på fil, skattedeklaration och semesterskuld. Vi kan också ordna med lönestatistik till myndigheter som Statistiska Centralbyrån. Vi tar fram arbetsgivarintyg till anställda och sköter årsskiftesrutiner med kontrolluppgifter till Skatteverket, FORA-rapportering och statistik. Pensionsadministration kan vi även det hjälpa till med där vi tar hela ansvaret för att nyanmäla, avanmäla samt anmäla löneändringar där ni har er tjänstepension. Ja, det finns mycket att tänka på när det kommer till lön och det är inte alltid helt lätt. Våra specialiserade lönekonsulter hjälper er mer än gärna så att det blir roligt med anställda!

Rådgivning

Hur ska man tolka kollektivavtalet? Vad säger semester- och sjuklönelagen? Hur är det med friskvårdsbidraget och vad innebär förmånsbeskattning? För oss är ingen fråga för liten och vi hjälper till med det mesta. Behöver du rådgivning inom lön så finns vi där för er!

24SevenOffice

Via vår partner 24SevenOffice kan vi även erbjuda ett användarvänligt och webbaserat frånvarorapporteringssystem för att ytterligare minska din administration kring lönehanteringen, hör av dig så berättar vi mer.