Våra tjänster

Credité är en fullservicebyrå. Det är ett fint men ganska diffust ord, men för oss innebär det att vi kan och vill ta ansvar för ditt företags ekonomi från ax till limpa, från faktura till bokslut.

Självklart erbjuder vi också mindre lösningar för dig som känner att du nog har koll på det mesta, men behöver extra stöd kring någon eller några enskilda funktioner och moment. Eftersom vi arbetar onlinebaserat innebär det mindre pappershantering, smidigare hantering och lägre kostnader för dig. Dessutom betyder det att vi finns lättillgängliga, och att affärssystemet vi använder är anpassat för att vi ska kunna arbeta nära dig – även om vi råkar sitta på andra sidan stan (eller i någon helt annan stad för den delen).

Helhetslösning

Vi erbjuder er en komplett ekonomitjänst där vi sköter allt från kontering av fakturor och kund- och leverantörsreskontra till deklarationer, löner och bokslut. Det här är en bra lösning för dig som vet att dina egna styrkor finns i andra saker än siffror och bokföring, och som vill ha tid och möjlighet att fokusera på det du gör bäst – att driva ditt företag.

Med vår helhetslösning tar vi hand om allt som rör firmans ekonomi och relation med Skatteverket. Du kan själv välja om du vill att vi även sköter betalningarna eller om det är något du vill sköta själv, förslagsvis genom den fantastiska bankmodulen som finns tillgänglig i 24Sevenoffice.

Skräddarsytt

Vi kan självklart erbjuda er skräddarsydda lösningar där ni själva väljer vad och hur mycket ni själva vill göra. Det här passar dig som kanske redan har en fungerande bokföringsrutin men ska anställa för första gången och vill ha hjälp med lönehantering.

Vi kan också gå in och göra punktinsatser inför exempelvis ett bokslut eller kvartalsrapport – du bestämmer själv hur mycket eller lite hjälp du behöver, och behåller självklart full kontroll och översikt över ditt företags ekonomi.

Inte vad du letade efter?

Är du i behov av någon tjänst vi inte erbjuder här på webben? Det är inte alls omöjligt att vi kan hjälpa dig ändå! Vårt mål är att alltid finnas där för dig, och växa med dig och ditt företag. Det innebär att vi gärna gör den där extra ansträngningen för att se till att din firmas ekonomi är i balans och goda händer, och skulle vi mot förmodan inte kunna hjälpa dig med vad du behöver, så vet vi garanterat någon som kan.

24SevenOffice

Vi jobbar enbart webbaserat för att alltid finnas tillgängliga för våra kunder. Sedan starten 2012 är vi officiell partner till 24SevenOffice som har utvecklat ett komplett affärssystem som företag behöver för att ha full kontroll över sin verksamhet. 24SevenOffice AS startade 1997 i Norge med målet att utveckla Nordens första, till hundra procent, webbaserade affärssystem med Cloud Computingteknologin och SaaS (Software as a Service). Vi tycker att de har lyckats.
Läs mer om 24SevenOffice på www.24sevenoffice.com.