Vilka är vi?

Lina Höglund

Lina är delägare i Credité Consulting AB och arbetar i första hand med små och medelstora tjänsteföretag. Hon har även utnämnt sig själv till IT-chef utan att egentligen veta skillnaden mellan ett IMAP vs POP3-konto men arbetar man utifrån hennes motto att ingenting är omöjligt så är det… just det, inte omöjligt.

Lina valde, efter ett par år utomlands, att läsa vidare vid Linnéuniversitet i Kalmar och tog 2010 sin filosofie kandidatexamen inom redovisning och ekonomistyrning. Efter det jobbade hon på en redovisningsbyrå innan hon fick ett erbjudande hon inte kunde tacka nej till.

När Lina är ledig spenderar hon gärna tiden i stallet, i skogen eller surfandes på olika sidor för hundar utan hem, i framtiden
önskar hon rädda fler hundar som farit illa.

Lina Höglund

Tove Andervass

Tove är VD och delägare i Credité Salary Consulting AB och ansvarar för våra löneuppdrag.

Tove kommer närmast från MTG där hon arbetade med löneadministration och innan det jobbade hon under flera år som lönekonsult på en större ekonomibyrå.
I grunden har hon en kvalificerad yrkesutbildning till Löneekonom från Frans Schartaus Handelsinstitut.

När Tove själv får välja vandrar hon gärna runt i världen med sin ryggsäck. Nu som VD och löneansvarig får hon göra det när arbetet tillåter.

Tove Andervass

Caroline Hassel

Caroline är Operativ Konsultchef på Credité.

Närmast kommer hon från konsult- och bemanningsbranschen där hon arbetat med rekrytering och bemanning av ekonomer. Tidigare har Caroline även arbetat med redovisning som ekonomichef.

Caroline tycker om att renovera och bygga hus och har under de senaste åren köpt och sålt flera hus. Hon tycker mycket om att resa, att åka skidor och att göra saker i princip hela tiden! Helst vill hon testa på nya saker så mycket hon kan.

Caroline

Linn Andervass

Linn är lönekonsult på Credité Salary Consulting.

Hon har gedigen erfarenhet som lönekonsult med utbildning inom lön från Företagsekonomiska institutet. Linn har bland annat jobbat som lönekonsult på en större ekonomibyrå och som ansvarig för löneavdelningen på Hummelkläppen innan hon valde att bli del av Credité.

När Linn är ledig umgås hon helst med familj och vänner – gärna under promenader genom stan. Hon tycker också om att resa och allra helst reser hon till andra städer.

Linn

Karin Pantzar

Karin är lönekonsult på Credité Salary Consulting.

Hon läste till lönespecialist på Iterums verksamhets- och individutveckling. Hon hade sin sista praktik hos oss och blev sedan heltidsanställd efter examen.
Karin har tidigare erfarenhet av löneadministration från Praktikertjänst.

På fritiden tycker Karin om att gå på konserter och att resa, gärna i kombination med skidåkning.

Karin

Michaela Blücher

Michaela är redovisningskonsult på Credité.

Michaela har stor erfarenhet av redovisning med sammanlagt 12 års arbete inom branschen. Närmast kommer hon från MTG där hon jobbade som redovisningsekonom i 8 år.

Med ett stort modeintresse läggs en stor del av fritiden på kläder eller på hennes andra intresse – att resa.

Michaela

Jessica Andersson

Jessica är redovisningskonsult på Credité.

Jessica började som praktikant hos oss och har sedan fortsatt hos oss efter studierna. Hon är utbildad redovisningskonsult vid Påhlmans Handelsinstitut.

På fritiden tycker hon om att umgås med vänner och familj. Men andra intressen inkluderar allt som rör inredning, trädgård och löpning.

Michaela

Sara Åkesson

Sara är redovisningskonsult på Credité.

Sara kommer närmast från koncernen BTB Group där hon arbetade som redovisningsekonom.

Hon tycker om att leka med sin dotter som är 1,5 år på fritiden. Sara ser träning som en självklarhet i vardagen – även om det stora klätterintresset har fått hamna på is tills vidare. Även mat och matlagning är ett stort intresse.

Sara