Om oss

Det finns många redovisningsbyråer där ute som är mycket kompetenta, det råder det ingen tvekan om, men hur många redovisningsbyråer förknippar du med ett glatt, varmt och välkomnande bemötande? Vi är en grupp utbildade redovisningsekonomer som helt enkelt tröttnade på att vara små kuggar i ett stort maskineri. Som tröttnade på att den enda kundkontakt vi fick var när vi begärde in verifikationer eller skickade fakturor. Som tröttnade på föreställningen av redovisning och lön som ett nödvändigt ont. Som bestämde sig för att göra något åt saken.

Vad är Credité Consulting?

Credité Consulting grundades under våren 2012 med en vision om att starta en lite roligare webbaserad redovisningsbyrå. I november 2012 startade vi upp dotterbolaget Credité Salary Consulting som har fullt fokus på lönehantering. För oss är du inte bara en kund i mängden, du är alldeles för värdefull för att bara vara en rad i ett CRM-system. Våra kunder är inget mindre än själva skälet till att vi finns, och varenda en av dem värda att tas på allvar, lyssnas på och bemötas med respekt. Många av våra kunder ser oss nog mer som kollegor, och en del av dem har till och med hunnit bli våra vänner. Hos oss ska du alltid känna dig välkommen förbi på en kaffe eller pratstund!

Vi…
  • Vi älskar siffror i kombination med effektiva lösningar
  • Vi vill fungera som en hjälpande hand för alla som driver företag eller drömmer om att göra det
  • Vi vill aldrig att bokföring ska skrämma någon från att starta eget
  • Vi finns där för att förenkla och förklara och för att avlasta dig så att du kan lägga din energi på det du är bra på
Vi kan spara pengar åt dig

Att outsourca löner till oss innebär att ditt företag får en trygg extern löneavdelning som har lång erfarenhet och spetskompetens inom löneområdet. Vi håller oss ständigt uppdaterade på nya lagar och regler och använder oss av ett av marknadens ledande system.

Som kund betalar du bara för tiden det att göra löner, och därmed slipper du alla kostnader som hör en intern löneavdelning till såsom lönesystem, tidrapporteringssystem, vidareutbildning av personal, lön till löneadministratör och lön till vikarie vid sjukdom/semester samt övriga overheadkostnader.

Är vi rätt för varandra?

Våra vanligaste kunder är små och medelstora tjänsteföretag, och mindre koncerner. För oss är dock inte bransch eller omsättning det viktiga: det viktiga för oss är att du liksom vi tror att det finns mycket att vinna på att ha en nära, bra och personlig relation till sin redovisningsbyrå. Vi brinner också för nyföretagande och entreprenörskap, och hjälper gärna till vid bolagsbildningar och uppstart av aktiebolag. Vi vill aldrig att bokföring ska skrämma någon att starta eget utan vi finns där för dig!