Vi söker redovisningskonsult!


Skrivet 23 november

Vilka är vi?
Credité Consulting AB startades 2012 med målet att bli den digitala och personliga redovisningsbyrån. Idag erbjuder vi konsulttjänster inom ekonomi och lön till ett hundratal små och medelstora tjänsteföretag inom olika branscher. Vi är 12 personer som brinner för konsultrollen och möjligheten att utvecklas tillsammans med våra kunder, dels genom att ligga i framkant digitalt, men även genom vårt personliga bemötande.

Som konsult hos oss erbjuds du ett roligt, flexibelt och utvecklande arbete där du har möjlighet att påverka både din och företagets utveckling. Det är högt i tak och vi värdesätter dina idéer och ditt engagemang. Som konsult hos oss blir du en del av ett härligt team som har lätt till skratt. För oss är det viktigt att vi hjälper varandra att utvecklas personligt och tillsammans. Vi sitter i fina lokaler på Kungsgatan 37 i centrala Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Din roll som redovisningskonsult hos oss handlar om att ta eget ansvar över ett antal kunder i varierande storlek och sköta allt från löpande bokföring till bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer. Du kommer även att arbeta med budgetering, rapportering och analys, samt vara ett stöd för våra kunder i deras utveckling. Ditt intresse för redovisning och vilja att utvecklas personligt och tillsammans med kunden blir våra kunders framgång.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har relevant utbildning med redovisning, samt minst 1-2 års erfarenhet från annan redovisningsbyrå och som trivs i konsultrollen. Du har vana vid att arbeta självständigt med redovisning från ax till limpa, inklusive årsbokslut, årsredovisning (K2/K3) och inkomstdeklaration samt rådgivning till kund. Du har erfarenhet av flera ekonomiprogram, samt boksluts- och skatteprogram.

Som person är du engagerad, driven och vill utvecklas själv och hjälpa andra i deras utveckling. Du trivs att arbeta individuellt men även som en del av ett team. Du är trygg, social och gillar att arbeta i en stöttande roll.

Låter detta intressant? Skicka då in din ansökan till caroline@credite.se så snart som möjligt, intervjuer kommer att ske löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Caroline Hassel på 070-796 796 2.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *