Vi söker lönekonsult!


Skrivet 27 oktober

Vilka är vi?
Credité Consulting AB startades 2012 med målet att bli den digitala och personliga redovisningsbyrån. Idag erbjuder vi konsulttjänster inom ekonomi och lön till ett hundratal små och medelstora tjänsteföretag inom olika branscher. Vi är 12 personer som brinner för konsultrollen och möjligheten att utvecklas tillsammans med våra kunder, dels genom att ligga i framkant digitalt, men även genom vårt personliga bemötande.
Som konsult hos oss erbjuds du ett roligt och utvecklande arbete där du har möjlighet att påverka både din och företagets utveckling. Det är högt i tak och vi värdesätter dina idéer och ditt engagemang.

För oss är det viktigt med balans i livet. Vi får livspusslet att fungera tack vare förkortad och flexibel arbetstid, samt att vi har välfungerande rutiner i arbetet.

Som konsult hos oss blir du en del av ett härligt team som har lätt till skratt. För oss är det viktigt att vi hjälper varandra att utvecklas personligt och tillsammans.

Vi sitter i fina lokaler på Kungsgatan 37 i centrala Stockholm. Välkommen till oss på Credité Consulting!

Arbetsbeskrivning
Hos oss kommer du ha eget ansvar över en eller flera av våra kunder och äga hela löneprocessen. Vi arbetar i Hogia Lön Plus. Du kommer även att kunna vara delaktig i och ansvara för implementeringar av nya kunder, samt interna projekt hos löneteamet som idag består av fyra lönekonsulter.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är trygg och trivs i rollen som lönekonsult, har relevant utbildning inom lön samt minst två till tre års erfarenhet, gärna från redovisnings/lönebyrå. Det är viktigt att du är kommunikativ och trivs med att ha ett nära samarbete med våra kunder. Du är engagerad, noggrann och vill utvecklas själv och hjälpa andra i deras utveckling.
För att trivas hos oss ska du uppskatta en familjär arbetsplats och ett varierande arbete.
Andra personliga egenskaper som vi uppskattar är öppenhet och social förmåga och att du inte är rädd för att ta egna initiativ.

Låter detta intressant ska du skicka in din ansökan senast 2017-11-15 till tove@credite.se, intervjuer sker löpande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *