Credité Consulting söker en operativ konsultchef!


Skrivet 31 januari

operativkonsultchef-liggande

Vilka är vi?
Credité Consulting AB är en mindre redovisningsbyrå på Kungsholmen som bildades våren 2012 av två tjejer med drömmen om att driva den lite roligare redovisningsbyrån.
Vi är ett ungt företag bestående av 11 personer som brinner för redovisning och löner, och framför allt konsultrollen. Våra kunder består främst av små och medelstora tjänsteföretag. Hos oss är det högt i tak och vi har lätt till skratt! Vi arbetar i ett webbaserat ekonomisystem.

Arbetsuppgifter
Din roll som operativ konsultchef spänner över ett brett område och innehåller många olika arbetsuppgifter såsom rekrytering, personalansvar och kundkontakt. Du arbetar självständigt med att matcha, prissätta och bemanna uppdrag med rätt kompetens och konsult. Det innebär allt från annonsering, urval, intervjuer och referenstagning till kvalitetsuppföljning och coachning av konsulter på uppdrag.
Som operativ konsultchef sitter du även med i ledningsgruppen.

Egenskaper
För att lyckas hos oss drivs du av att arbeta i en affärsorienterad och dynamisk miljö. Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor och är strukturerad med en förmåga att snabbt växla mellan olika typer av uppgifter. Som person bidrar du till en positiv stämning, är ansvarsfull och prestigelös. Vidare är du en utpräglad servicemänniska och är bra på att bygga långsiktiga relationer och du är även tydlig i din kommunikation.

Din bakgrund
I ditt tidigare arbetsliv har du i några år arbetat självständigt med årsbokslut, inkomstdeklarationer och koncernredovisning, kanske i rollen som redovisningskonsult, redovisningsekonom eller redovisningschef. Du har dokumenterad erfarenhet att leda andra.

Låter detta intressant ska du skicka in din ansökan så fort som möjligt till info@credite.se, intervjuer sker löpande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *