Credité Consulting söker en erfaren redovisningskonsult!


Skrivet 17 maj

annons-hemsida

Vilka är vi?
Credité Consulting AB är en mindre redovisningsbyrå på Kungsholmen som bildades våren 2012 av två tjejer med drömmen om att driva den lite roligare redovisningsbyrån.
Vi är ett ungt företag bestående av 12 personer som brinner för redovisning och löner, och framför allt konsultrollen. Våra kunder består främst av små och medelstora tjänsteföretag. Hos oss är det högt i tak och vi har lätt till skratt! Vi arbetar i ett webbaserat ekonomisystem. Läs mer om oss här på hemsidan!

Arbetsbeskrivning
Hos oss kommer du ha eget ansvar över ett antal kunder i varierande storlek och sköta allt från löpande bokföring till bokslut, årsredovisning och inkomstdeklarationer.
I arbetsuppgifterna ingår även jobb med budgetering, rapportering och analys. Som konsult är det också viktigt att alltid försöka förbättra och förenkla för kunden.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har relevant utbildning med redovisning som inriktning samt minst två års erfarenhet från annan redovisningsbyrå och som trivs i konsultrollen. Du är engagerad, driven och vill utvecklas själv och hjälpa andra i deras utveckling.
För att trivas hos oss ska du uppskatta en familjär arbetsplats och ett varierande arbete.
Andra personliga egenskaper som vi uppskattar är öppenhet och social förmåga och att du inte är rädd för att ta egna initiativ. Vi ser gärna att du har arbetat digitalt tidigare och erfarenhet från Nordstedts bokslut och skatt är meriterande.

Låter detta intressant ska du skicka in din ansökan så fort som möjligt till info@credite.se, intervjuer sker löpande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *