Nyheter

Vi söker redovisningskonsult!

Vilka är vi?
Credité Consulting AB startades 2012 med målet att bli den digitala och personliga redovisningsbyrån. Idag erbjuder vi konsulttjänster inom ekonomi och lön till ett hundratal små och medelstora tjänsteföretag inom olika branscher. Vi är 12 personer som brinner för konsultrollen och möjligheten att utvecklas tillsammans med våra kunder, dels genom att ligga i framkant digitalt, men även genom vårt personliga bemötande.

Som konsult hos oss erbjuds du ett roligt, flexibelt och utvecklande arbete där du har möjlighet att påverka både din och företagets utveckling. Det är högt i tak och vi värdesätter dina idéer och ditt engagemang. Som konsult hos oss blir du en del av ett härligt team som har lätt till skratt. För oss är det viktigt att vi hjälper varandra att utvecklas personligt och tillsammans. Vi sitter i fina lokaler på Kungsgatan 37 i centrala Stockholm.

Arbetsbeskrivning
Din roll som redovisningskonsult hos oss handlar om att ta eget ansvar över ett antal kunder i varierande storlek och sköta allt från löpande bokföring till bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklarationer. Du kommer även att arbeta med budgetering, rapportering och analys, samt vara ett stöd för våra kunder i deras utveckling. Ditt intresse för redovisning och vilja att utvecklas personligt och tillsammans med kunden blir våra kunders framgång.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har relevant utbildning med redovisning, samt minst 1-2 års erfarenhet från annan redovisningsbyrå och som trivs i konsultrollen. Du har vana vid att arbeta självständigt med redovisning från ax till limpa, inklusive årsbokslut, årsredovisning (K2/K3) och inkomstdeklaration samt rådgivning till kund. Du har erfarenhet av flera ekonomiprogram, samt boksluts- och skatteprogram.

Som person är du engagerad, driven och vill utvecklas själv och hjälpa andra i deras utveckling. Du trivs att arbeta individuellt men även som en del av ett team. Du är trygg, social och gillar att arbeta i en stöttande roll.

Låter detta intressant? Skicka då in din ansökan till caroline@credite.se så snart som möjligt, intervjuer kommer att ske löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Caroline Hassel på 070-796 796 2.

Skrivet 23 november 2017 | 0 kommentarer | Kategorier Nyheter
Vi söker lönekonsult!

Vilka är vi?
Credité Consulting AB startades 2012 med målet att bli den digitala och personliga redovisningsbyrån. Idag erbjuder vi konsulttjänster inom ekonomi och lön till ett hundratal små och medelstora tjänsteföretag inom olika branscher. Vi är 12 personer som brinner för konsultrollen och möjligheten att utvecklas tillsammans med våra kunder, dels genom att ligga i framkant digitalt, men även genom vårt personliga bemötande.
Som konsult hos oss erbjuds du ett roligt och utvecklande arbete där du har möjlighet att påverka både din och företagets utveckling. Det är högt i tak och vi värdesätter dina idéer och ditt engagemang.

För oss är det viktigt med balans i livet. Vi får livspusslet att fungera tack vare förkortad och flexibel arbetstid, samt att vi har välfungerande rutiner i arbetet.

Som konsult hos oss blir du en del av ett härligt team som har lätt till skratt. För oss är det viktigt att vi hjälper varandra att utvecklas personligt och tillsammans.

Vi sitter i fina lokaler på Kungsgatan 37 i centrala Stockholm. Välkommen till oss på Credité Consulting!

Arbetsbeskrivning
Hos oss kommer du ha eget ansvar över en eller flera av våra kunder och äga hela löneprocessen. Vi arbetar i Hogia Lön Plus. Du kommer även att kunna vara delaktig i och ansvara för implementeringar av nya kunder, samt interna projekt hos löneteamet som idag består av fyra lönekonsulter.

Vem söker vi?
Vi söker dig som är trygg och trivs i rollen som lönekonsult, har relevant utbildning inom lön samt minst två till tre års erfarenhet, gärna från redovisnings/lönebyrå. Det är viktigt att du är kommunikativ och trivs med att ha ett nära samarbete med våra kunder. Du är engagerad, noggrann och vill utvecklas själv och hjälpa andra i deras utveckling.
För att trivas hos oss ska du uppskatta en familjär arbetsplats och ett varierande arbete.
Andra personliga egenskaper som vi uppskattar är öppenhet och social förmåga och att du inte är rädd för att ta egna initiativ.

Låter detta intressant ska du skicka in din ansökan senast 2017-11-15 till tove@credite.se, intervjuer sker löpande.

Skrivet 27 oktober 2017 | 0 kommentarer | Kategorier Nyheter
Vi har flyttat!

22008303_1523142644395483_2652792223126821981_n

Idag flyttade vi in i våra nya lokaler på Kungsgatan 37! Kom gärna förbi oss för en fika! 

Skrivet 29 september 2017 | 1 kommentar | Kategorier Nyheter
Välkommen Agnes!

agnesfb

Hej på er denna sköna sommarfredag! ☀️ Vi vill passa på att introducera vårt nya tillskott till Credité-familjen Agnes! Hon är ekonomiassistent hos oss och kommer hjälpa till några dagar i veckan.

Agnes, vad gör du när du inte jobbar på Credité?
☀️Jag tycker om att träna med mina kompisar, vi brukar gå på gympass tillsammans. Annars tittar jag på serier på Netflix och umgås med min familj!

Härligt! Berätta något man inte skulle tro om dig?
💃Jag lyssnar på dancehall!

Slutligen, vill du rekommendera något?
🍦Saltkaramellglassen på Brillo, den rekommenderar jag till alla!

Skrivet 28 juli 2017 | 0 kommentarer | Kategorier Nyheter
Credité Consulting söker en erfaren redovisningskonsult!

annons-hemsida

Vilka är vi?
Credité Consulting AB är en mindre redovisningsbyrå på Kungsholmen som bildades våren 2012 av två tjejer med drömmen om att driva den lite roligare redovisningsbyrån.
Vi är ett ungt företag bestående av 12 personer som brinner för redovisning och löner, och framför allt konsultrollen. Våra kunder består främst av små och medelstora tjänsteföretag. Hos oss är det högt i tak och vi har lätt till skratt! Vi arbetar i ett webbaserat ekonomisystem. Läs mer om oss här på hemsidan!

Arbetsbeskrivning
Hos oss kommer du ha eget ansvar över ett antal kunder i varierande storlek och sköta allt från löpande bokföring till bokslut, årsredovisning och inkomstdeklarationer.
I arbetsuppgifterna ingår även jobb med budgetering, rapportering och analys. Som konsult är det också viktigt att alltid försöka förbättra och förenkla för kunden.

Vem söker vi?
Vi söker dig som har relevant utbildning med redovisning som inriktning samt minst två års erfarenhet från annan redovisningsbyrå och som trivs i konsultrollen. Du är engagerad, driven och vill utvecklas själv och hjälpa andra i deras utveckling.
För att trivas hos oss ska du uppskatta en familjär arbetsplats och ett varierande arbete.
Andra personliga egenskaper som vi uppskattar är öppenhet och social förmåga och att du inte är rädd för att ta egna initiativ. Vi ser gärna att du har arbetat digitalt tidigare och erfarenhet från Nordstedts bokslut och skatt är meriterande.

Låter detta intressant ska du skicka in din ansökan så fort som möjligt till info@credite.se, intervjuer sker löpande.

Skrivet 17 maj 2017 | 0 kommentarer | Kategorier Nyheter
Välkommen Caroline!

carolinefb

Nu vill vi presentera Caroline! Det känns stort för oss att vi fått en operativ konsultchef och vi fångade henne för en intervju för att ni ska få lära känna henne lite närmare.

Hej Caroline, välkommen till oss!
– Tack!

 
Berätta lite om dig själv, vad har du gjort innan?
– Precis innan, eller de två senaste åren så har jag jobbat med rekrytering av ekonomer inom konsult- och bemanningsbranschen. Innan dess så jobbade jag med redovisning, allra senast i rollen som ekonomichef och innan dess på byrå.

 
Kul! Vad ska du göra hos oss?
– Här ska jag jobba som operativ konsultchef, det innebär att jag tar hand om personalen och av leveransen av våra tjänster. Jag ser även till att alla kunder är nöjda och att vi gör ett bra resultat!

 
Varför ville du börja på just Credité?
– Framförallt för att en av tjejerna här som jag jobbat med tidigare sa att det var ett jättetrevligt gäng. Sedan ville jag komma tillbaka till redovisning, och det i kombination med att det är ett ganska ungt men ändå etablerat företag lockar mig jättemycket.

 
Tack för din tid, vi är så glada för att du börjat hos oss!

Skrivet 5 maj 2017 | 0 kommentarer | Kategorier Nyheter
Välkommen Cecilia!

ceciliafb

Säg hej till vår nya redovisningskonsult Cecilia!
Hon har en magisterexamen från Lunds Universitet och har jobbat som redovisningsekonom innan hon kom till oss för att bli en del av Credité.
Cecilia, vad gör du när du är ledig?
– Jag tycker om att umgås med familj och vänner och promenerar gärna runt Kungsholmen eller på sjön i vår båt!
Hur kommer det sig att du ville börja på Credité?
– Det verkade vara en familjär byrå med en härlig sammanhållning och hög kompetens, det känns jättekul att börja här!
Superroligt att du blir en del av Credité-teamet!

Skrivet | 0 kommentarer | Kategorier Nyheter
Credité 5 år!

Idag fyller Credité fem år! Tack för de här åren ihop, vi ser fram emot många fler! 🎉🎂

Skrivet 18 april 2017 | 0 kommentarer | Kategorier Nyheter
Credité Consulting söker en operativ konsultchef!

operativkonsultchef-liggande

Vilka är vi?
Credité Consulting AB är en mindre redovisningsbyrå på Kungsholmen som bildades våren 2012 av två tjejer med drömmen om att driva den lite roligare redovisningsbyrån.
Vi är ett ungt företag bestående av 11 personer som brinner för redovisning och löner, och framför allt konsultrollen. Våra kunder består främst av små och medelstora tjänsteföretag. Hos oss är det högt i tak och vi har lätt till skratt! Vi arbetar i ett webbaserat ekonomisystem.

Arbetsuppgifter
Din roll som operativ konsultchef spänner över ett brett område och innehåller många olika arbetsuppgifter såsom rekrytering, personalansvar och kundkontakt. Du arbetar självständigt med att matcha, prissätta och bemanna uppdrag med rätt kompetens och konsult. Det innebär allt från annonsering, urval, intervjuer och referenstagning till kvalitetsuppföljning och coachning av konsulter på uppdrag.
Som operativ konsultchef sitter du även med i ledningsgruppen.

Egenskaper
För att lyckas hos oss drivs du av att arbeta i en affärsorienterad och dynamisk miljö. Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor och är strukturerad med en förmåga att snabbt växla mellan olika typer av uppgifter. Som person bidrar du till en positiv stämning, är ansvarsfull och prestigelös. Vidare är du en utpräglad servicemänniska och är bra på att bygga långsiktiga relationer och du är även tydlig i din kommunikation.

Din bakgrund
I ditt tidigare arbetsliv har du i några år arbetat självständigt med årsbokslut, inkomstdeklarationer och koncernredovisning, kanske i rollen som redovisningskonsult, redovisningsekonom eller redovisningschef. Du har dokumenterad erfarenhet att leda andra.

Låter detta intressant ska du skicka in din ansökan så fort som möjligt till info@credite.se, intervjuer sker löpande.

Skrivet 31 januari 2017 | 0 kommentarer | Kategorier Nyheter
Full fart på årets konferens!

Skrivet 13 maj 2016 | 0 kommentarer | Kategorier Blogg